MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Al 5 jaar succesvolle synergie in de divisie Plastics van de Benvitec Holding.

Category: Plastics

Momenteel is het al 5 jaar dat, het intussen nog succesvoller geworden, BAG nv deel uitmaakt van de Benvitec Holding. De synergie van BAG nv met PCT nv, de andere goed florerende kunststof afdeling die overigens al meer dan 20 jaar bij de Benvitec Holding hoort, maakt van de gezamenlijke divisie Plastics een ijzersterk team klinkt het op het hoofdkantoor te Beringen. De divisie Plastics nodigt u uit op MNE 2014, een vakbeurs van technologie- en toeleveranciers voor de maakindustrie en machinebouw, te Kortrijk Xpo (5-6 februari 2014). Voor gratis toegang klik hier en registreer u met registratiecode 151.

De divisie Plastics biedt oplossingen in kunststof die kunnen gaan van co-engineering, productontwikkeling, sterkte berekeningen en materiaal keuze tot precisiewerk, assemblage, installatie en turnkey projecten. Onze gebundelde kennis en ervaring met kunststoffen situeert zich zowel in toepassingen van PVC, PMMA, ABS, PS, PP, PE, … (Commodity Plastics of kortweg CP) als van PET, PA, POM, PC, … (General Engineering Plastics of kortweg GEP) en van PVDF, ECTFE, PSU, PEEK, PAI, … (Advanced Engineering Plastics of kortweg AEP).

Plastics Parts

Voor machines, installaties en interieurbouwers bijvoorbeeld fungeren we vooral als partner in de toelevering. Wij zijn sterk in de bewerking van kunststoffen, de verkoop van kunststof halffabricaten, het ontwerp en prototyping van kunststof parts. Technische ondersteuning en advies zijn steeds inbegrepen.

Plastic Constructions

Kunststof opslagtanks voor boven – en ondergrondse toepassing, procesbaden, galvanobakken, prefab leidingwerk, putten en schachten, gaswassers, … zijn slechts een greep uit onze doordachte maatoplossingen. Nochtans hebben we ook standaard oplossingen voor waterbeheersing in riolen en oppervlakte wateren, voor chemicali├źn dosering en de aanmaak van polymeren. Onze eigen diensten kunnen instaan voor de vakkundige installatie.

Benvitec Holding

De Benvitec Holding uit het Limburgse Beringen omvat momenteel 9 verschillende Business Units die zeer nauw met elkaar samenwerken. Kortweg zijn ze actief in milieu, leidingwerken en kunststoffen, stellen ze samen een 190 tal mensen te werk verdeeld over 3 vestingen en draaien ze jaarlijks een omzet van om en bij de 35 miljoen Euro.

Nieuwscategorie├źn

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed