MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Benvitec helpt Limburgse wegen ontdooien.

Category: Plastics

Zout, meer specifiek een combinatie van NaCl (droog zout) en pekel, blijkt het meest efficiënte dooimiddel met veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bijgevolg is er bij het Agentschap Wegen en verkeer Limburg behoefte aan opslagcapaciteit voor pekel. Hiervoor gingen ze te rade bij PCT nv, één der succesvolle ondernemingen uit de Benvitec Holding.

De aanneming, verkregen via aanbesteding, behelsde trouwens heel wat meer dan het leveren van 2 verticale HDPE tanks van 50.000L. Het turnkey project omvatte ook de betonnen tanksokkels, de pompunits, de sturing (elektrische kast) met overvulbeveiliging, het complete leidingwerk en de debietmeting . Bovendien heeft PCT nv ook de bedieningsopleiding en de goedkeuring van de installatie door de bevoegde instanties verzorgd.

Zulke totaalprojecten zijn uiteraard een kolfje naar onze hand klinkt het op het hoofdkantoor te Beringen. Maar desalniettemin staan we ook open voor samenwerking met zowat iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning op het vlak van kunststoffen bij de realisatie van projecten en ideeën.

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed