MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Benvitec Plastics levert opslagtanks bij Incopack

Category: Plastics

Incopack nv te Dilsen-Stokkem, o.a. gekend voor hun productie van UHT slagroom in spuitbussen en het vervaardigen van verse en steriele rijstpap, besloot recentelijk hun tankenpark volledig te vernieuwen volgens de huidige Vlarem wetgeving. Hiervoor deden zij beroep op een gerenomeerd project managementsbureau dat op zijn beurt Benvitec Plastics verkoos als partner voor het leveren van 4 chemicali├źn opslagtanks.

De scoop van Benvitec Plastics bestond naast het produceren, leveren en plaatsen van de opslagtanks ook in de productie, levering en plaatsing van een vulstation, vulleidingen en pompkasten. Bovendien werd het leveren van de meetsondes (overvul- en lekdetecties en radarmetingen) ook toevertrouwd aan Benvitec Plastics.

Dankzij de goede communicatie tussen de externe projectmanager en de diverse aannemers werd dit project op een uiterst korte tijd perfect opgeleverd.

Het nieuwe tankenpark bij Incopack mag dan ook terecht beschouwd worden als een schoolvoorbeeld van een moderne, wettelijk gereglementeerde installatie.

Nieuwscategorie├źn

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed