MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Kwalitatief maatwerk dankzij 3D-modellen

Category:

Design Solutions overtuigde ons eerder al van de kwaliteiten van CAD. CAD, ofwel Computer-Aided Design, biedt voor Benvitec een belangrijke meerwaarde. Onze 3D-tekeningen verbeteren de productkwaliteit, verhogen de productprestaties en verlagen de ontwikkelingskosten van vele producten uit ons aanbod. 

Omdat wij vaak maatwerk uitvoeren, vinden wij het uiterst belangrijk om alle producten aan een grondige analyse te onderwerpen. Zo kunnen we eventuele verbeteringen al aanbrengen nog voor het eerste onderdeel gemaakt is. 

SolidWorks, het programma dat onze tekenaars en CNC-programmeurs gebruiken voor CAD, staat ons toe om de prestaties en zwakke punten van een ontwerp vroegtijdig te analyseren en te verbeteren. We gebruiken deze software dagelijks om productrisico’s te beperken en de hoogste kwaliteit te garanderen voor onze klanten. 

Dankzij onze partner Design Solutions kan Benvitec de 3D CAD-software SolidWorks voor alle klanten inzetten. Design Solutions koos het ontwerp van een luchtbehandelingsunit uit verschillende inzendingen om op hun jaarkalender te plaatsen. 

Download de jaarkalender hier

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed