MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Luchtkanalen voor buitengebruik

Category: Piping

De divisie Piping van Benvitec stelt voor ...

Benvitec is erg trots om u dit innoverende FORAIR P3 systeem voor te stellen: VOORGEÏSOLEERDE LUCHTKANALEN in Hydrotec foam voor BUITENGEBRUIK. Een combinatie van kwaliteit en efficiëntie. Met het “Take & Play” concept kunnen we u een systeem aanbieden dat sterk in contrast staat met de traditionele methodes, waarbij tot 90% tijdswinst in montage haalbaar is.

 

For Air P3 luchtkanalen

Isolatie tot in de perfectie:
Onze Hydrotec foam luchtkanalen hebben zeer hoge isolerende eigenschappen 0.023W/mK.
 
Resistente materialen voor jarenlange kwaliteit:
Dankzij de 500micron dikke aluminium plaat aan de buitenzijde van de sandwichstructuur (aluminium—Hydrotec foam—aluminium) zijn deze luchtkanalen perfect bestand tegen schokken, corrosie, perforatie en windbelasting. Daarenboven vertonen ze nooit koudebruggen.
 
Kostenbesparend op montage en transport:
Om kosten te besparen tijdens het transport kunnen deze kanalen in vlakke losse onderdelen naar de werf gebracht worden om dan “on-site” snel en eenvoudig te monteren.
 
Een oplossing op maat gemaakt:
De operationele flexibiliteit op de werf en de mogelijkheid om kant en klare luchtkanalen te maken zorgen ervoor dat we u een op maat gemaakt systeem kunnen voorstellen met 20 jaar fabrieksgarantie.
 
Met respect voor het milieu:
Dankzij de nieuwste generatie van isolatiematerialen (Hydrotec foam) garanderen deze luchtkanalen een erg kleine milieu impact zowel tijdens het productieproces, bij de verwerking, als in het gebruik.

Meer info...

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed