MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Ruim 20 jaar kleppen en afsluiters “made in Belgium”

Category: Plastics

Ruim 20 jaar al produceert PCT nv, overigens met succes, haar eigen gamma afsluiters en kleppen. Het gamma, specifiek ontworpen vanuit de nood aan beheersing van de afvoercapaciteit van rioolstelsels en oppervlaktewateren, omvat kanaalafsluiters, wandafsluiters, terugslagkleppen, overstortschuiven en steekkleppen.

PCT nv produceert een vakkundige combinatie van hoogwaardige constructie- en afdichtingsmaterialen. Standaard worden namelijk enkel kwaliteitsvol HDPE, RVS en afvalwaterbestendige dichtingen (EPDM) ingezet. Steeds het door onze klanten beoogde resultaat behalen of overtreffen resulteert in kwalitatieve en onderhoudsarme waterbeheersingsartikelen met een lange levensduur. Het uitgebreid gamma voldoet aan het Aquafin typebestek en kan op aanvraag aangepast worden aan klanteigen specificaties.

Productie in het eigen atelier te Beringen maakt het eenvoudig om ons cliënteel maatwerk qua afmetingen, aansluitvorm en bediening te bieden zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en levensduur. Geautomatiseerde bedieningen al of niet van op afstand gestuurd worden overigens meer en meer toegepast. Maar op vraag van ons cliënteel kan men bij PCT nv ook terecht voor simpele aluminium schotbalken of steekschuiven.

Desgewenst staan onze welopgeleide ISO/VCA** gecertificeerde monteurs ook in voor een vakkundige plaatsing. PCT waterbeheersingsartikelen worden vooral toegepast in RWZI’s, pompstations, collectoren, industriële afvalwaterbehandelingen, opvangbekkens, inkuipingen van tanks of tankparken, lozingspunten op oppervlaktewateren, beken, grachten etc.

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed